Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Jednotky se zápisem do tech. průkazu, schváleno ministerstvem dopravy ČR. Jednotka verze 4.2 Flexfuel. Představujeme Vám naši nově vyvinutou certifikovanou přestavbovou jednotku verze 4.2. Jednotku jsme zdokonalili skutečně unikátním způsobem, jednotka má teplotní čidlo motoru, silná kvalitní kabeláž s délkou až 1,5m s přesně měřeným odporem a novinkou je také jedinečný NOVÝ 6-tý program na kterém se dá nastavit načasování vstřiků, správným načasováním se dá dosáhnout navýšení výkonu až o 30% a korekce spotřeby ethanolu. Jednotka má několik certifikátů a splňuje nejpřísnější normy kvality EU. Jednotka je vhodná jak pro jednobodové tak i pro vícebodové vstřikovací systémy. Řídící jednotka má 6 režimů z toho 5 režimů které se dají naprogramovat: režim benzín (neprogramovatelný), režim E70, režim E85, režim Auto, režim časování vstřikování, režim studený start, režim studeného startu (automatický, manuální), pod-režim automatic cold start, pod-režim manual cold start., prodám, na prodej,Autoethanol® E85 přestavba, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace