Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů autosprchy

air vaky,kompresory,fanfáry,navijáky,autosprchy

air vaky,kompresory,fanfáry,navijáky,autosprchy

2009-04-15 23:24:41

Air vaky- výfukové hevery 3tuny - 2000kč 4tuny - 2142kč Snadná manipulace, vhodný pro nízké tuning auta, kdy s běžným heverem je problém dostat se pod prahy,zaroveň vhodný např. pro offroady místo klasického farmjacku. Lze plnit výfukem,i přenosným kompresorem. Kompresor 12V- jednopístový -2500kč Kompresoer 12V - dvoupístový(až 150l/min) - 3500kč Různé druhy fanfár,jednoduché,dvojité,5ti tonové, siréna bullhorn atd.Viz odkaz. Elektrické navijáky xwinch o tažné síle 4,3tuny- 8990kč a 5,4tuny - 9990kč. Dále kurty, sprchy, třmeny,hevery. Pro objednání můžete použít náš lehký formulář na web.stránkách,není nutná žádna registrace. Objednat lze i telefonicky nebo jen sms.(kvůli správnosti adresy doporučuji napsat) Objednávku potvrzujeme týž den a zasíláme do 24hod od potvrzení zásilkovou službou či č.poštou(trvá déle)

autosprchy

autosprchy

2009-07-10 19:08:32

Sprcha JD104 vhodná pro běžné sprchování.Využití při cestování autem,ke karavanu,na chatu-chalupu.Cena 590kč Sprcha JD104B(105) – o poznání silnější než předchozí model. Tato sprcha je též vhodná jako pomocník při mytí auta,čtyřkolky. Cena 820kč Více na offroad-atv.cz/doplnky nebo emailem.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Sprcha JD104 vhodná pro běžné sprchování.Využití při cestování autem,ke karavanu,na chatu-chalupu.Cena 590kč Sprcha JD104B(105) – o poznání silnější než předchozí model. Tato sprcha je též vhodná jako pomocník při mytí auta,čtyřkolky. Cena 820kč Více na offroad-atv.cz/doplnky nebo emailem., prodám, na prodej,autosprchy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace