Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám praktický držák tabletů a elektronických knih se snadnou montáží na opěrku hlavy do auta. Ideálně poslouží pro sledování filmů dětmi, ale i jinými pasažéry na zadním sedadle. Velký rozsah nastavení háčků v závislosti na vzdálenosti mezi sloupky opěrky hlavy, proto držák skvěle zafixuje. Speciální polstrované úchyty nabízejí uchycení zařízení s velikostí úhlopříčky od 8" do 15" palců, či s rozměrem od 145 do 255 mm. Spolehlivá fixace na opěrku řidiče či spolujezdce umožňuje plný přístup ke všem funkcím přístroje. Silné úchytky zaručují snadnou a rychlou montáž popřípadě demontáž bez použití nářadí. Poskytuje komfort při používání přenosných zařízení. Díky důmyslné konstrukci je možné zařízení polohovat takřka do jakékoliv polohy a tím si najít nejlepší pozorovací úhel, pro sledování oblíbeného filmu či seriálu. Vhodné pro tablety a další zařízení. U přístrojů s úhlopříčkou: od 8" do 15" Vzdálenost mezi svorkami: 145 - 255 mm Pro max. zařízení: 1 kg Možno zaslat poštou., prodám, na prodej,Držák tabletu na opěrku hlavy auta, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace