Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Cadillac Ostatní sedan 136kW benzin 1938 , obsah 7063ccm, 4 dveří, stav manuální převodovka možnost financování:leasing, spotřebitelský úvěr ID: v000515, V-16 Cadillac sedan je 15. kusem ze 43 vyrobených v roce 1938. Celkově bylo vyrobeno pouze 315kusů V-16 v roce 1938 - ve dvanácti karosářských variantách. Karoserie tohoto klasického vozu je krásná především jeho uhlazenými křivkami a jemnou linií. Lakování je provedeno glossy black černou barvou, která krásně září , nicméně stejně jako všechny černé vozy, odráží i nejmenší poškození. Chromované části jsou brilliantově lesklé. Rám vozu je nedotknutý korozí. Pneumatiky s bílými boky jsou v velmi dobrém stavu. Prosklení vozu je původní ve velmi dobrém stavu s malou vadou na skle v levých zadních dveřích. Nabízený exemplář V-16 je vůz s nejnižším sériovým číslem podvozku který stále existuje s původním motorem, který startuje velmi zlehka a běží naprosto vyváženě. Všechny mechanické části fungují bezchybně, včetně dvojitých karburátorů, dvojité palivové pumpy, dvou rozdělovačů, dvou vodních pump a klikové hřídele s devíti hlavními ložisky. Třírychlostní manuální převodovka funguje bezvadně a řadí plynule. Řízení je na svou dobu neobvykle přesné a brzdy zajišťují dobrý účinek na tak objemný vůz. Pohonná jednotka vozu zajišťovala největší zrychlení z vozů vyráběných v r.1938. Tachometr ukazuje 58,000 mil, které odpovídají stavu vozu. Interiér vozu je ve výborném stavu čalouněný látkou v odstínu holubí šedi. Sedadla, koberce a potah stropu nevykazují téměř žádné opotřebení stejně jako dřevěné dekorace. Dveře se zavírají za solidního příjemného zvuku, jejich vnitřní panely vykazují na spodní straně lehké optřebení. Bar umístěný za sedadlem řidiče je prázdný, ovšem je přizpůsobený k přepravě lahví a všech druhů pochutin. Přístrojová deska je nádherně zachovalá se všemi přístroji plně funkčními. Nápis sixteen na tlačítku klaksonu byl vyjímkou pro modelový rok 1938 . Tento vůz byl původně dodán dealerstvím Tabor Cadillac ve městě Hartford, CT. Auto mělo dle známých záznamů tři majitele za celou dobu od výroby., prodám, na prodej,Cadillac Ostatní sedan 136kW benzin 1938, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace