Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Na prodej VOLKSWAGEN Tiguan 2,0TDI 4Motion SPORT,r.v.2011,objem:1968ccm,výkon:103kw,STK:04/2021,zakoupeno v ČR,2 majitel v TP,nehavarováno,garážováno,vzorná servisní historie v autorizovaném servisu VW GROUP,2 x klíč,EURO 5,servisní kniha,najeto:203TKM s garancí,6-rychlostní, pohon 4X4, 2 sady kol:ALU 18" VW SPORTLINE,plechová sada 16" komplet,dvouzonová automatická klimatizace,vypínatelný airbag spolujezdce,klimatizovaná přihrádka,HAND-FREE sada PARROT,el.okna př+zad,el.zrcátka vyhřívané,ABS,ASR,ESP,radio CD MP3,ISOFIX,palubní počítač,střešní nosiče HAGUSY,10 x airbag,tonované skla,imobilizer,AUTO HOLD asist.,denní svícení,mlhovky,dělená zadní sedadla,kufr dvojité dno,SKIBAG,...atd.Velmi dobrý technický stav i vzhled.VIN na požádání.Financování zajštěno.Možná prohlídka v autorizovaném servisu VW GROUP popř. STK+EM.Inzerát je platný do smazání.Odpočet DPH je možný.Uvedená cena včetně DPH., prodám, na prodej,VOLKSWAGEN Tiguan 2,0TDI 4Motion ČR, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace