Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám Škoda-Kopecký Fábie RS 1.9TDi 126KW v TP zapsána jako ZÁVODNÍ SPECIÁL kategorie M1 Obsah1896ccm,nafta,spotřeba5.6/100km,86370km s autem jezdím tak km nebudou sedět,do provozu11/2005,STK a emise do 9/2011,černá met. Výbava:4x airbag,5x dveře,6rychlostních stupňů,ABS,alarm s dálkovým ovládáním a startem,boční airbagy,CB vysílačka,CD přehrávač,centrální zamykání,dělená zadní sedadla,4xel.ovládání oken,el.a vyhřívaná zrcátka,imobilizér,litá kola215/40R17,man.klimatizace,2x klimatizovaná přihrádka,nastavitelná sedadla,nastavitelný volant,otáčkoměr,pager,palubní počítač,pevná střecha,posilovač řízení,ASR,mlhovky,spoilery,muzika na zakázku,sport.podvozek,sport.sedadla,střešní spoiler,televize,tempomat,tónovaná skla s atestem,venkovní teploměr,video,vnitřní teploměr,výsuvné opěrky hlavy,xenony,zadní stěrač,zámek řadící páky+3klíče a sucuriti card,nová zimní kola disky+pneu původní cena9500Kč najeto asi500km dám k autu v ceně!, prodám, na prodej,Prodám Škoda-Kopecký Fábie RS 126KW, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace