Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodam nový Programátor VP 280. Používání: opravy airbagů, čiptuning, opravy praček a ledniček, opravy mobilních telefonů, opravy rádií a televizorů, opravy poškozených BIOS“ hlavních disků, opravy potiskovacích strojů. Snadná a rychlá aktualizace software. Aktualizace software 3-5 krat v měsíci,možnost nahrazeni generátora obdélníkového průběhu od 1 kHz do 125 kHz,vmontovány kmitoměr do 100 kHz,osmikanálový analyzátor logických stavů,optimální programováni pro všechna zařízeni,automaticky výzkum výrobce a typu paměti/obvodu E(E)PROMs, automaticky výzkum TTL/CMOS logic IC,detekce správného vloženi obvodu do programátora,podpora obvodů s napájecím napětím 1,5 V,není třeba používat vnější adaptéry ( obsluha většiny obvodů na trhu ),možnost automatického spuštěni programováni po vloženi obvodu a kontrola správného vložení čipu,kompatibilní s IC kartami (inteligentní mikroprocesorová karta),nejvyšší programovací rychlost. , prodám, na prodej,Programátor VP 280, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace