Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Mercedes-Benz Sprinter Ostatní 125kW nafta 2023 , obsah 1950ccm, 3 míst, 4 dveří, hmotnost3500 kg, stav nové vozidlo , servisní knížka parkovací kamera, plnohodnotné rezervní kolo, airbag řidiče, asistent rozjezdu do kopce (HSA), výškově nastavitelné sedadlo řidiče, tempomat původní cena:1464818,- Kč * PRO VÍCE INFORMACÍ TEL.: +420 602 422 443 / 731 622 502,* VOZIDLO K VIDĚNÍ V LIBERCI,3. brzdová svítilna,Absence parkovacích světel,Absence upevňovacích kolejnic pro sedadla,Absence víka odkládací schránky před spolujezdcem,Adaptivní brzdové svítilny,Akumulátor AGM 12V 92 Ah,Alternátor 14 V / 200 A,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Bederní opěrka sedadla řidiče,Boční obrysová světla,Determální sklo s filtrem na čelním okně,Dešťový senzor,Diagnostická zásuvka 16pólová,Držák náhradního kola pod koncem rámu,Držák nápojů vpředu,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 270 stupňů,Dvoumístné sedadlo spolujezdce,Elektricky sklopná zpětná zrcátka,Elektricky vyhřívané čelní sklo,Hmotnostní varianta z 3,5 t na 3,2 t,Hydraulický zvedák vozidla,Interval výměny oleje 30 000/40 000 km,Kompletní vozidlo,Kontakt pomocného startovacího zařízení,Lapače nečistot vzadu,Letní pneumatiky,Levostranné řízení,Loketní opěrka pro sedadlo řidiče,Madlo pro nastupování na dělicí stěně u posuvných dveří nákladového prostoru,Modelový rok,Modelový rok 4,Multimediální systém MBUX se 7'' dotykovou obr.,Náhradní kolo,Obložení zadní stěny,Ocelové ráfky 6,5 J x 16,Odhlučnění,Odpružené sedadlo v komfortním provedení,Paket LIGHT SIGHT,Palivová nádrž 93 l,Pneumatiky 235/65 R16 C,Podnební pásmo 1 (chladné/komfortní),Poloautomatická klimatizace TEMPMATIC,Posuvné dveře vpravo,Prostřední sedadlo s bezpečnostním pásem,Průchozí dělicí stěna,Přední náprava zesílená,Příprava pro elektrickou instalaci, parametrizovatelný speciální modul,Rozvor 4325 mm, převis 2015 mm,Rychloměr km,Signalizace nezapnutého bezpečnostního pásu pro sedadlo řidiče,Skříňová dodávka,Stálý převod nápravy i = 3,923,Střecha a dveře zadní stěny, vysoké provedení,Svorkovnice pro elektrické konektory v konzole sedadla řidiče,Světlomet zpětného chodu v nástavbě se spínačem,Tažné oko vzadu,Tlumič vibrací,Ukazatel vnější teploty,Volant výškově i podélně seřiditelný,Vozidlo s celkovou hmotností 3,5 t,Vyhřívaná a elektricky seřiditelná zpětná zrcátka,Vyhřívání sedadla řídiče,Vysoce výkonné LED světlomety,Výklopné víko pro úložný prostor,Zadní světlo LED,Zesílení surové karoserie,Značka pneumatik Continental (10),Zpětná kamera,Zpětné zrcátko vyhřívané a elektricky nastavitelné,Štítky/brožury v češtině,Čelní okno vyhřívané,Řízená klimatizace 'Tempmatik',Úložná police nad čelním oknem,Úložná police ve stropním čalounění,Úložná schránka pod sedadlem řidiče,, prodám, na prodej,Mercedes-Benz Sprinter Ostatní 125kW nafta 2023, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace