Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
>> Nevíte si rady s nákupem bazarového auta Několik typů a rad, co sledovat při nákupu ojetého automobilu.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Mercedes-Benz Třídy V Ostatní 140kW nafta 2023 , obsah 1950ccm, 7 míst, 5 dveří, hmotnost3100 kg, stav nové vozidlo , servisní knížka parkovací kamera, vyhřívaná sedadla, asistent rozjezdu do kopce (HSA), tempomat původní cena:1600371,- Kč * PRO VÍCE INFORMACÍ TEL.: +420 602 422 443 / 731 622 502,* VOZIDLO K VIDĚNÍ V LIBERCI,Adaptivní brzdové svítilny,Airbag spolujezdce,Akumulátor AGM 12 V 92 Ah,Asistenční systém pro couvání (zadní kamera),Barevné prosklení vzadu, černé sklo,Bederní opěrka sedadla spolujezdce,Bederní opěrka sedadla řidiče,Determální sklo,Dveře v zadní stěně dvoukřídlé s úhlem vyklápění 95 stupňů,Dvoupásmové reproduktory vpředu a vzadu,Dětská pojistka na dveřích v prostoru pro cestující,Elektrická instalace pro zásuvku přívěsu,Facelift,Koberec na podlaze v prostoru pro cestující,Komfortní pneumatiky,Komfortní sedadlo spolujezdce,Komfortní sedadlo řidiče,Kompletní vozidlo,Kontrolka pro stav kapaliny pro ostřikovače,Levostranné řízení,Loketní opěrky pro sedadla v prostoru pro cestující,Luxusní kombi,Madlo pro nastupování,Madlo pro zadní sedadla,Modellgeneration 1,Modelový rok 3,Multifunkční volant s palubním počítačem,Nastavitelný sklon volantu,Nárazníky a odnímatelné díly karoserie lakované v barvě vozu,Okenní airbag pro řidiče a spolujezdce,Okno pevně zabudované vzadu,Okno vpředu vlevo pevně zabudované v posuvných dveřích boční stěny/nákladového prostoru,Okno vpředu vpravo pevně zabudované v posuvných dveřích boční stěny/nákladového prostoru,Osvětlené zrcátko pro sluneční clony,PTC-Element - součásti PTC,Pneumatiky 245/45 R18,Podlahová krytina, prostor pro řidiče (koberec),Podnební pásmo 1 (chladné/komfortní),Posuvné dveře vlevo,Přívod teplého vzduchu do prostoru pro cestující,Registrace jako osobní vozidlo,Samostatné sedadlo v 1. řadě vlevo,Samostatné sedadlo v 1. řadě vpravo,Signální zařízení,Sledování tlaku v pneumatikách na přední nápravě a zadní nápravě, bezdrátové,Systém Parktronic (PTS),Systém kolejnic pro sedadla s rychloupínáním,Tempmatik/ Automatická klimatizace, přídavná pro zadní sedadla,Třímístná lavice komfortní, 2. řada se sklopným vnějším sedadlem,Uzamykatelná úložná schránka před spolujezdcem,Vnitřní zpětné zrcátko,Volant výškově i podélně seřiditelný,Vyhřívání sedadla spolujezdce,Vyhřívání sedadla řídiče,Výstupy osvětlené,Značka pneumatik Goodyear (90),Zpětné zrcátko vyhřívané a elektricky nastavitelné, s integrovanými směrovými ukazateli,Zásuvka 12 V, zavazadlový prostor,Štítky/brožury v češtině,Čalounění střechy,Řízená klimatizace 'Tempmatik',, prodám, na prodej,Mercedes-Benz Třídy V Ostatní 140kW nafta 2023, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: TipCars.com - nabídka autobazarů , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace